Långshyttans AIK FK

Referat: Horndals IF - Långshyttans AIK FK

Horndals IF - LAIK 3-3 (1-2)

Trots extremt manfall och förhinder på hur många spelare som helst lyckades Horndal bärga 1 pinne och se till att inte Långshyttan kunde knappa in ngt på oss i serien.

Tack till er alla som kunde ställa upp så matchen kunde spelas så vi inte riskerade WO!
Vi ställde t.ex. upp med 6 spelare som inte tränat på länge...
Dessutom hade vi flera skadade spelare på planen som trots allt pinade sig in i det sista!

I första halvlek kunde LAIK gå ifrån till 0-2 utan att för den delen varit farliga.
Långa slumpskott där vår målvakt inte riktigt hann tillbaka tillräckligt långt i mål för att ta bollarna.

1-2 reducerade sedan Alik Mamedov till efter en djupledspassning av Albin Sjöström.
Alik är livsfarlig just nu när han närmar sig straffområdet! 1-2 i halvtid alltså.

En bit in i andra halvlek gjorde LAIK 1-3 efter en slumpartad och inte speciellt hård tåfjutt utifrån straffområdslinjen.
Vi var inte riktigt på tårna alldeles innan den situationen, där vi hade ett par tillfällen att rensa undan bollen.

Tog inte så lång tid innan vi gjorde 2-3. Målskytt denna gång var David Friday som nickade in bollen efter frispark slagen av Magnus Sjöström.
Alik Mamedov visade sedan sina straffområdestalanger och fastställde slutresultatet till 3-3 efter att Magnus Sjöström återigen agerat målpassare.

Det känns som en vinst att vi fixade 1 poäng trots de förutsättningar vi hade, men samtidigt känns det som en förlust då vi borde ha kunnat utnyttjat vårt övertag i andra halvlek och vinna matchen.
LAIK är ett lag som vi ska ha bakom oss i tabellen efter att serien är slut och hade vi haft ordinarie lag hade vi troligtvis vunnit relativt enkelt. Inte för att de som var med idag var dåliga på ngt sätt, tvärtom.
Alla på på planen idag visade god moral och inställning!